Mindfit


Mindfit logo

Mindfit is een vaste klant. Sinds 2016 heb ik met veel plezier diverse klussen voor deze organisatie uitgevoerd. In 2016 was Mindfit toe aan een nieuwe, frisse, aansprekende en informatieve website. Op basis van de zorgvuldige voorbereidingen door en ideeën van Marike van der Velden (voormalig communicatieadviseur Mindfit) en in een heel prettige samenwerking met de mensen van Mindfit, is de nieuwe website ontworpen, gebouwd en op 1 december 2016 gelanceerd. De website is gebouwd door de afdeling I&A van de Dimence Groep, de foto's zijn van Vincent Nijhof van Studio Splitsecond, het ontwerp is van José Boekema. Ten Kate Communicatie is verantwoordelijk voor het begeleiden van het project en het schrijven van de teksten.  

Nieuwsgierig? Ga naar www.mindfit.nl.  

In 2017 heb ik tijdelijk de communicatieadviseur vervangen. Mindfit is een zelfsturende organisatie. De teams ('kringen') runnen op zo'n 50 locaties min of meer hun eigen praktijk. Dat betekent dat je als communicatieadviseur een ondersteunenden en adviserende rol hebt en de medewerkers de kennis en middelen biedt om hun eigen locatie in hun eigen gebied onder de aandacht te brengen. Je gaat niet bepalen hoe het moet, maar in overleg zoek je samen uit wat zij zelf kunnen doen, binnen hun eigen mogelijkheden en budget. 

Mindfit groeit en dat betekent dat er regelmatig vacatures zijn. Daarom moest in 2018 de website www.werkenbijmindfit.nl nieuw leven ingeblazen worden. Ook daarvoor mocht ik weer mijn handen uit de mouwen steken. In samenwerking met de afdeling I&A van de Dimence Groep is de nieuwe website in maart 2018 online gegaan.