Van bubbel tot boek


Van bubbel tot boek

Om een boek te schrijven heb je focus, structuur en inspiratie nodig. Daar is genoeg van en het kost helemaal niks. Waarom is er dan toch zo moeilijk aan te komen?

Heb jij een briljant boekidee én last van uitstelgedrag? Wil jij jouw succesverhaal in een boek gieten om anderen te inspireren, maar ontbreekt het je aan tijd? Word je steeds weer opgeslokt door werk en sociale verplichtingen? Of misschien wel door de volle wasmand, het mooie weer, een huilend kind en die spannende Netflix-serie? Eerst dit nog even dit, dan nog even zus en zo, en dán, ja, dán ga ik echt mijn boek schrijven. Herken je dat? Mooi, dan is de ©Bubbelmethode iets voor jou.

Niemand bepaalt wát jij gaat schrijven, maar iemand bepaalt wel dát jij gaat schrijven

Iedere schrijver heeft focus, structuur, inspiratie én een flinke dosis zelfdiscipline nodig. Misschien heb je wel minder zelfdiscipline dan je toe wilt geven, tenminste, als het gaat om het schrijven van jouw boek. De ©Bubbelmethode is geen schrijfworkshop. Het is ook geen schrijfcafé, waar vaak gewerkt wordt met opdrachten of thema’s. Tijdens een Bubbeldag bepaalt niemand wát jij gaat schrijven, maar iemand bepaalt wel dát jij gaat schrijven. Ik zie erop toe dat je telefoon uit staat, ik bepaal wanneer er stil gewerkt wordt, wanneer je mag overleggen en vragen stellen en pas als ik de bel luid, is het pauze.

Meer schrijven in 1 dag dan je ooit voor mogelijk had gehouden

Je werkt een dag lang in een groep van maximaal 8 personen. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen schrijfklus. Of dat nou een boek, een nieuwsbrief, een verslag of een lastig beleidsstuk is. Al die verschillende schrijvers hebben 1 ding gemeen: ze willen meters maken. Samen een dag lang aan de slag met de gestructureerde ©Bubbelmethode helpt je om in de flow te komen en in 1 dag in je eigen bubbel meer te schrijven dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Dat beloof ik.

Ga lekker in je eigen bubbel zitten

Ik heb de Bubbeldagen voor de komende maanden af moeten zeggen. Ik ga ervan uit dat we vanaf 2 september weer elke 1e woensdag en 3e maandag van de maand kunnen Bubbelen. Ik kijk er nu al naar uit je (opnieuw) te zien en om je te helpen die schrijfmeters te maken. Je kan je nu al aanmelden om lekker in je eigen bubbel je schrijfklus af te krijgen.

Website ©Bubbelmethode

Aanmelden Bubbeldag

Reageer