GGZ Nederland


GGZ Nederland logo

In opdracht van GGZ Nederland mocht ik van een hele berg taaie informatie (onderzoeken, verslagen, nieuwsbrieven, adviezen en meer) een eindrapportage schrijven, aangevuld met heldere adviezen en achtergrondinformatie op basis van interviews met betrokkenen. Voor de eindrapportage Continuiteit van Zorg was de coördinatie van de vormgeving en het drukwerk ook mijn verantwoording. Heel prettig samengewerkt met Jose Boekema (ontwerp en illustraties) en Sonodruk. Het werd nog even heel spannend op het eind, maar dat heb je nou eenmaal met deadlines... If you can't stand the heat, stay out of the kitchen.

Print of digitaal, er zijn voor beide opties goede argumenten, maar ik word altijd heel blij van papier, iets wat je gewoon echt vast kunt pakken en waar je in kunt bladeren. 500 stuks maar liefst. Maar natuurlijk ontbreekt ook de digitale versie niet.

En nu liggen 'mijn' rapportages te glimmen bij Nederlandse gemeenten, zorginstellingen en de Tweede Kamer en kunnen ze stuk voor stuk stukgelezen worden.

Nieuwsgierig? Bekijk de eindrapportage Continuïteit van Zorg online.